Rozsdakupac

Mi ez?

21730954_1651474394884891_8651531751045119070_n.jpg

MI EZ?

A Rozsdakupac Magazin 2011-ben egy kis baráti társaság meggondolatlan döntése után került az újságosok polcaira, hogy az első évad végére az ország legkedveltebb veteránautós lapja legyen. Köszönhető ez a csodálatos közönségnek, azaz nektek.

Ám nyomtatott sajtóterméket alapítani már ekkor is elavult és halva született gondolat volt, az internet térhódításával szemben. Egészen 2017-ig tudott működni, augusztusban jelet meg az utolsó szám, a #32 a szorban. Hosszas gondolkodás és egy sikertelen feltámasztási kísérlet után úgy döntöttünk, hogy elengedjük a friss papír illatának beszippantását, és tintáról pixelekre vándorlunk. Most pedig ennek eredményét olvasod.

Célunk az, hogy a magyar internet legmenőbb veteránautós weboldalát hozzuk létre nektek, a nyomtatott magazin szellemiségében, annak a tartalmát folytatva. Míg valaki bélyegeket gyűjt, mások horgászni mennek, mi pedig az ország legérdekesebb öregautós történeteit vadásszuk szabadidőnkben, és hozzuk el nektek máshol nem látott minőségben.

A Rozsdakupac ennek ellenére ingyenes lesz, azonban ha úgy érzed, hogy szívesen támogatnád azt, hogy el tudjunk jutni a cikkek készítésének helyszínére, akkor kattints a Patreon oldalunkra. De ha nem, mi akkor is örülünk, ha olvasol minket, ha hozzászólsz, ha megosztod a haverokkal.

Köszönjük az eltelt éveket, és reméljük, hogy a következők legalább ennyire csodálatosak lesznek!

A Rozsdakupac csapata